TIME

Des de petit he passat llargues temporades a la muntanya. Entre la bellesa d’aquests paisatges em creo un diàleg intern, el qual em fa sentir totalment protegit. El record d’aquells passejos habita la meva ment i em porta a retrobar l’olor del bosc, a respirar, a seguir rastres per descobrir noves rutes deixant-me envoltar per una Natura que tot ho acull.

Sentint-me viu trobo restes de mort, aquesta que tant es tem, aquesta que, mirada de front, ens mostra que només és una part del cicle de la vida. Perdut en les seves entranyes em recupero a mi mateix. La seva càlida abraçada és un refugi que ens permet seguir el camí.

Desde pequeño he pasado largas temporadas en la montaña. Entre la belleza de estos paisajes me creo un diálogo interno, el cual me hace sentir totalmente protegido. El recuerdo de aquellos paseos habita mi mente y me lleva a reencontrar el olor del bosque, a respirar, a seguir rastros para descubrir nuevas rutas dejándome envolver por una Naturaleza que todo lo acoge.

Sintiéndome vivo encuentro restos de muerte, esa que tanto se teme, esa que, mirada de frente, nos muestra que sólo es una parte del ciclo de la vida. Perdido en sus entrañas me recupero a mí mismo. Su cálido abrazo es un refugio que nos permite seguir el camino.